Blog

Edmon Roch nominat a millor Direcció de Producció en els Premis Gaudí per Yucatán

  |   Notícies, Yucatán   |  

Els Premis Gaudí 2019 s’acosten i ja hem conegut les nominacions a la XI edició d’aquests guardons atorgats per l’Acadèmia del Cinema Català, que es fallaran i lliuraran el proper mes de gener.

En la categoria de Millor Direcció de Producció han estat nominats Edmon Roch i Toni Novella per la pellícula Yucatán, que competiran per aquesta estatueta amb Aitor Martos per Entre Dues Aigües, amb Eduard Vallès i Hanga Kurucz per El Fotògraf de Mauthausen i amb Josep Amorós per viatge al Quart d’Una Mare.

L’Acadèmia del Cinema Català organitza i atorga els premis anuals per difondre i promocionar les millors pel·lícules, artistes i tècnics del sector cinematogràfic català i es lliuraran el proper 27 de gener al Palau de Congressos de Barcelona.