Blog

Ikiru Films estrenarà Taxi a Gibraltar el pròxim 15 de març

  |   Notícies   |  

Ja es coneix la data en què arribarà als cinemes la nova producció d’Ikiru Films, juntament amb Atresmedia Cinema, La Terrassa Films i Sacromonte Films. Aquesta pel·lícula que arriba als cinemes el pròxim 15 de març està dirigida per Alejo Flah i protagonitzada per Dani Rovira, Joaquim Furriel i Ingrid García Jonsson.

 

“Taxi a Gibraltar” és una buddy movie. Una comèdia d’acció sobre l’amistat inesperada de tres perdedors que emprenen un viatge delirant amb la promesa d’un carregament d’or perdut en els túnels del lloc més estrany i desconegut de la Península Ibèrica: Gibraltar. Una frontera impossible que, com totes les fronteres, només pot saltar pels aires. Una aventura en la qual aquests tres pobres desgraciats acabaran trobant l’últim que esperaven trobar: la vida, l’amor i l’amistat.

 

León Lafuente (Dani Rovira): Un taxista espanyol. Sempre enfadat. Assetjat pels deutes. Fotut per la rapidesa amb què canvien les coses: el seu taxi, el seu barri, el seu món i el ventre de la seva dona embarassada. Tot està canviant per León.

Diego Manfredi (Joaquín Furriel): Tan mentider com encantador. Tan guapo com entabanador. Acaba de sortir de la presó. Ningú ha vingut a buscar-lo. Els anys a la presó l’han deixat sense família ni avenir. I amb un munt de deutes.

Sandra Sánchez (Ingrid García Jonsson): Jove. I avorrida com una ostra. Fugint del seu poble de merda on s’ha passat mitja vida envoltada d’oliveres. Fugint de la seva pròpia comiat de soltera. Fugint de les seves amigues, totes casades, i del seu nuvi.