Blog

ADÚ, pel·lícula amb més nominacions als Premis Goya, regressarà a les sales el proper viernes

  |   Notícies   |  
Font: www.audiovisual451.com

En un últim any tan extraño i complicat per als cinemes, també per als distribuïdors, i per ende per a les pel·lícules que tenien previst el seu estreno, els premis anuals estan empujant les pel·lícules a apostar per una nova vida comercial.

Aquesta segona vida, que no és extraña en ocasions, es troba exagerant quizá perquè abans de l’escàs de novedats ara hi ha més possibilitats de trobar un hueco en la cartellera. Otras veces la tendencia se reproduce sobre todo cuando se lograban los galardones, pero ahora las nominaciones son ya un poderoso detonante para revitalizar las películas, a pesar de que las limitaciones por la pandemia no ayudan.

Son varios los títulos que ya han anunciado un reestreno esta semana o un empujón a su cifra de pantallas actual. En primer lloc, es pot destacar a ‘Adú’, la pel·lícula que ha rebut l’alcalde número de nominacions als 35º Premis Goya, 13 en total, que ha comunicat que reestrenarà el viernes 22 d’enero. Un anunci per part de la productora principal del filme, Telecinco Cinema, que pot causar cierta sorpresa, perquè no es pot dir que precisament al drama de Salvador Calvo li hagi ido mal en els cines.

 

 

Però ‘Adú’ no és l’única pel·lícula que s’aprofita el ‘efecte Goya’ per intentar recuperar el terreny perdut en els cines. El resto de títols sense que el necessiti molt més, perquè no s’acercan ni de lleis a incontestable èxit del film protagonitzat per Luis Tosar, Anna Castillo, Álvaro Cervantes i Jesús Carroza entre altres.