Blog

“TADEO JONES 3” DEBUTA COM A N°1 DE TAQUILLA EN EL SEU PRIMER DIA ALS CINEMES FRANCESOS

  |   Notícies   |  
Font: http://www.elblogdecineespanol.com/

Ens arriben bones notícies des del país veí França perquè “Tadeo Jones 3. La tabla maragda” ha debutat directament com a número 1 de taquilla amb 31.597 entrades venudes. Aquesta producció d’Ikiru Films promet una xifra de més d’un milió d’euros el primer cap de setmana a la cartellera gal·la.

Tot apunta que a Espanya també arrasarà aquest divendres 26 d’agost i ajudarà a aconseguir un nou punt d’inflexió positiu per a la quota del cinema espanyol. Una bona dada per al nostre cinema perquè “Pare no n’hi ha més que un 3” ja està donant els seus últims cops de cua a la taquilla i “M’ho passaré bé” i “Pels pelos” no han funcionat com s’esperava.

Es tracta d’una producció de Telecinco Cinema, Lightbox Animation Studios, Ikiru Films, Anangu Grup i La Tadepel·lícula A.I.E., amb la participació de Mediaset Espanya, Movistar Plus+, Mogambo, Crea SGR i Mediterrani Mediaset España Group.

De què va?

A Tadeo li encantaria que els seus col·legues arqueòlegs l’acceptessin com a un més, però sempre l’acaba embolicant: destrossa un sarcòfag i provoca un conjur que posa en perill la vida dels seus amics, Mòmia, Jeff i Belzoni. Amb tots en contra i només ajudat per Sara, Tadeo emprendrà una fugida plena d’aventures, que el portarà de Mèxic a Chicago i de París a Egipte, per trobar la manera d’acabar amb la maledicció de la mòmia.

El tràiler: