Blog

“UN HOME D’ACCIÓ” ESTRENA EXCLUSIVA A NETFLIX EL 30 DE NOVEMBRE

  |   Notícies   |  
Font: https: www.elblogdecineespanol.com

El proper 30 de novembre s’estrenarà exclusivament a Netflix la pel·lícula “Un hombre de acción”, dirigida per Javier Ruiz Caldera i protagonitzada per Juan José Ballesta i Miki Esparbé. Completen el repartiment Luis Callejo, Liah O’Prey, Alexandre Blazy, Ben Temple, Ana Polvorosa, Fred Adenis, Josean Bengoetxea i Jon Olivares, entre d’altres. Es tracta d’una producció d’Ikiru Films, La Pulga i L’Elefant i La Terraza Films per a Netflix.

El guió és obra de Patxi Amezcua que s’inspira en la vida de Lucio Urtubia: va ser un paleta i militant anarquista espanyol resident a la capital francesa. A causa de la seva activitat clandestina en pro de grups d’anarquistes internacionals, és considerat per l’esquerra política espanyola i francesa com una mena de Robin Hood.

De què va’

Inspirada lliurement en la vida de Lucio Urtubia, i amb elements ficcionats, ‘Un home d’acció’ explora la figura de l’històric anarquista navarrès, que va dur a terme una llegendària operació de falsificació a París que el va posar al punt de mira del banc més gran dels Estats Units, quan va aconseguir obtenir una enorme quantitat de diners falsificant xecs de viatge

El tràiler: