Blog

Feroç Awards: David Verdaguer, Best Actor for Saben aquell, produïu by Ikiru Films.

  |   Notícies   |  

David Verdaguer guanyador del premi a Millor Actor principal per ‘Saben aquell’, pel·lícula d’Ikiru Films, dirigida per David Trueba, en què retrata la vida del còmic Eugenio.

La 11a edició dels Premis Ferotge es va celebrar al Palau de Vistalegre de Madrid, on van passar els noms del moment del cinema i la televisió espanyola a la seva primera gran gala de l’any.

Ikiru Films guanyadora del premi a millor actor principal pel paper de David Verdaguer al film ‘Saben aquell’, en què dóna vida al genial còmic Eugenio i on ja va guanyar als Premis Forqué, servint com a avantsala dels Goya, els que també està nominat.

Estibaliz Urresola Solaguren, guanyadora del premi a Millor pel·lícula dramàtica amb ‘20.000 espècies d’abelles’, i ‘Robot Dreams’, a la millor comèdia. Per part seva, Jose Antonio Bayona, s’ha alçat amb el guardó a millor director per ‘La societat de la neu’.