Blog

Arranca la preproducció del film d’animació Tadeo Jones 4, que s’estrenarà el 26 d’agost de 2026

  |   Notícies   |  
Font: www.audiovisual451.com

La quarta entrega de la més reeixida saga d’animació espanyola, ‘Tadeo Jones’, ha iniciat la fase de preproducció de la mà d’Ikiru Films, Telecinc Cinema, Lightbox Animation Studios, Anangu Grup i TadeoFilms AIE.

El film compta a més a més amb la participació de Mediaset España, Movistar Plus+, Mediterrani Mediaset España Group, amb el finançament de l’ICAA, i la distribució a Espanya de Paramount Pictures Spain. La pel·lícula s’estrenarà als cinemes espanyols el 26 d’agost del 2026 i comptarà de nou amb Enrique Gato a la direcció.

«Arrencar cada pel·lícula de Tadeo Jones sol ser un exercici d’anys per assegurar que la nova entrega de la saga supera clarament totes les anteriors. Aquesta nova aventura ho aconsegueix sense matisos i suposa el repte més gran fins ara, posant el món dels nostres estimats personatges completament potes amunt per viure una aventura completament diferent… a través del temps! Tot un tomb que, juntament amb el guió més divertit que hem escrit mai, estem segurs que farà les delícies del públic», ha comentat el director.

Amb un pressupost oficial declarat de 12,7 milions d’euros, Tadeo Jones 4 ha rebut 1,4 milions d’euros en el segon procediment de les ajudes generals de l’ICAA de l’any 2023.

La quarta entrega de Tadeo Jones arribarà precedida de l’èxit de les tres pel·lícules anteriors, que acumulen més de vuit milions d’espectadors i 47 milions d’euros de recaptació a Espanya. A més, els tres títols van viatjar per més de 40 països d’Europa, Àsia, Àfrica i Oceania de la mà de Paramount Pictures International, amb unes xifres que superen els 120 milions de dòlars de taquilla mundial.