Blog

“El Cuaderno de Sara”, nou projecte de Ikiru Films

  |   Notícies   |  

“El Cuaderno de Sara”  és el nou projecte cinematogràfic de la productora que comptarà en el seu rodatge amb l’actriu Belén Rueda

“El Cuaderno de Sara” és el nou thriller d’acció dirigit per Norberto López Amado; amb guió de Jorge Guerricaechevarría, està protagonitzat per figures de la interpretació com Belén Rueda; el rodatge, que començarà el proper hivern, té com segells de producció el de Telecinco Cinema i el de la nostra casa, Ikiru Films.

Va ser ahir, a propòsit de la presentació dels nous projectes cinematogràfics de la productora de Vasile, quan es van donar a conèixer de manera oficial més aspectes de “El Cuaderno de Sara”

Sinopsi

Laura busca des de fa anys a la seva germana Sara, desapareguda enmig de la selva del Congo. Ni l’ONG per a la qual treballava, ni l’Ambaixada tenien notícies del seu parador fins que apareix una foto robada d’un poblat miner de l’Est del Congo amb la imatge borrosa de Sara. Sense dubtar-ho un moment, Laura viatja fins a Kinshasa disposada a endinsar-se al territori dels Senyors de la Guerra, deixant enrere les diferències que la van separar de la seva germana, i sense sospitar que aquesta aventura el portarà fins a la més bruta, violenta i oculta rebotiga dels grans poders occidentals.

Segons les paraules del conseller delegat Guislain Barrois: “El nostre últim projecte serà també molt especial, per la temàtica, i entra en la línia de pel·lícules com “El Niño”. “El Cuaderno de Sara”, és la història d’una dona que busca a la seva germana desapareguda al Congo, on treballava per a una ONG. Al llarg de l’aventura es va descobrint a si mateixa i entendrà el que ha portat a la seva germana a desaparèixer. S’hi mostraran diferents problemàtiques que afecten a Àfrica i al Congo en particular, com les milícies o el tràfic de coltan. No és un documental ni una pel·lícula política però en la temàtica si està “. Álvaro Augustin ha indicat que “estem buscant una localització a Àfrica que ens doni les mínimes garanties de seguretat per començar el rodatge segurament a finals d’any si les condicions del temps ho permeten”.

Post A Comment