Blog

El nostre productor Edmon Roch parla sobre Yucatán

  |   Notícies, Yucatán   |  

Com ja sabem Yucatán està arrasant a la taquilla, és una producció ambiciosa que s’ha rodat al llarg de diverses setmanes amb gran part del repartiment dins d’un creuer feia l’illa que li dóna nom. És una producció conjunta entre Ikiru Films, Telecinco Cinema i Mediaset Espanya i està dirigida pel ja consagrat Daniel Monzón.

Aquestes són les paraules del nostre productor Edmon Roch sobre la seva experiència amb Yucatán per “No Solo Cine”:

“Produir una pel·lícula a Daniel Monzón és un dels majors goigs de la meva vida professional. No només és un creador meticulós i precís que explica històries amb passió i ofici, sinó que és un director extraordinari que multiplica exponencialment el valor de tot el que li dónes. Tot està en pantalla i tot està al servei de la història que està explicant. Sí, a més comptes amb la companyia de Telecinco Cinema i de Mediaset llavors ja saps que tens els elements ideals per produir pel·lícules úniques, ambicioses i tremendament agraïdes que sorprendran l’espectador i que perviuran en la memòria i en el temps”.