Blog

El Parc Nacional del Teide opta a la millor localització europea per Yucatán

  |   Notícies, Yucatán   |  

El Parc Nacional del Teide han estat elegit costat d’altres 11 localitzacions per optar al Premi a la Millor Localització Europea, la qual ha proposat Tenerife Film Commission ja que recentment ha acollit el rodatge de la nostra pellícula Yucatán dirigida per Daniel Monzón. Es tracta d’un paratge volcànic a 2.000 metres d’altitud, coronat pel pic més alt d’Espanya, el volcà Teide, de 3.718 metres.

Tots els ciutadans europeus tindran la possibilitat de triar al guanyador fins al pròxim 30 de novembre. Els votants poden guanyar una estada de dos dies per a dues persones a la localització guanyadora. Filming Europe-EUFCN anunciarà la localització i pel·lícula guanyadora, així com la persona que amb el seu vot hagi estat seleccionada en el sorteig, durant una cerimònia a Londres, el proper 4 de desembre.